Film Festival Oostende 2017: focus op Nederland

15 september 2017: vrijkaarten beschikbaar!

15 September 2017

Scène uit de televisieserie 'Overspel' (met Fedja van Huet en Sylvia Hoeks).

Filmfestival Oostende zet de Nederlandse film centraal tijdens haar elfde editie die plaatsvindt van 8 tot en met 16 september 2017. Tijdens het festival wordt niet alleen het beste van de hedendaagse Nederlandse film vertoond maar het festival blikt ook terug op het verleden en de raakvlakken tussen Nederland en België.

Flanders Film Meeting
Op vrijdag 15 september 2017 (vanaf 10.00 uur) organiseert het festival samen met Mediarte en Creative Europe Desk NL en Vlaanderen de zesde editie van de Flanders Film Meeting. Ook deze dag staat in het teken van uitwisseling tussen Nederland en Vlaanderen met als thema's educatie, interactie en inspiratie. Het doel van deze dag is het versterken van de banden binnen zowel de Vlaamse filmindustrie als binnen de Europese context. Daar hoort ook verrijking van kennis bij. Centrale vragen zijn: wat kunnen we leren van elkaar en hoe kunnen we betere samenwerking tot stand brengen?

Vrijkaarten!
Creative Europe Desk NL mag vijf vrijkaarten (á 100 euro) weggeven voor dit event. Interesse? Schrijf dan uiterlijk 10 september 2017 een mailtje met korte motivatie naar Andrea Posthuma.

Mocht u hiervoor niet in aanmerking komen, klik dan hier om u in te schrijven.

Kijk hier voor meer informatie over dit event.

Datum en locatie:
Vrijdag 15 september in CC De Grote Post, Hendrik Serruyslaan 18A in Oostende

Filmfestival Oostende en Mediarte organiseren Flanders Film Meeting met steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds, Sabam, T-heater & Creative Europe MEDIA Desk Vlaanderen en Nederland. In samenwerking met de Unie van Regisseurs, Scenaristengilde, SBC, VOFTP & deBuren.