Opdracht: Europees onderzoek publieksontwikkeling

Image
Afbeelding
Caption
Bezoekers in het Rijksmuseum proberen een glimp op te vangen van de Nachtwacht. De foto komt uit de serie Ode to visitors van Constantine Dranganas en is onderdeel van zijn onderzoek New Technologies in Museums and the notion of Alternate Reality Games bij het Future Heritage Lab van Waag Society in Amsterdam.
Authors
Constantine Dranganas

Opdracht: Europees onderzoek publieksontwikkeling

De Europese Commissie heeft een aanbesteding gepubliceerd voor een studie naar succesvolle methoden op het gebied van Audience Development.

Publieksontwikkeling of audience development krijgt een steeds meer aandacht in de Europese financiering voor cultuur.

De Europese Commissie heeft een oproep gepubliceerd voor een studie naar succesvolle methoden van audience development die culturele organisaties kunnen gebruiken om hun publieksbereik een stevig fundament te geven en verder uit te breiden of te verdiepen.

De resultaten van de studie kunnen op termijn ook verwerkt worden tot selectiecriteria van aanvragen in het Creative Europe programma.

De opdracht staat open voor organisaties of consortia met een ruime ervaring met Europees cultuurbeleid en onderzoek op het gebied van cultuurparticipatie, publieksontwikkeling en cultuurmarketing.

Inschrijven kan tot en met 21 augustus 2015.

Meer informatie
Alle informatie over deze opdracht vindt u op de website van de Europese Commissie 

Did you find this information useful?
0