Oproep Disrupt!/Graphics!/ in Rabat

Image
Afbeelding
Caption
Het Moroccan Center for Innovation and Social Entrepreneurship in Rabat, waar in het najaar van 2016 een Disrupt!/Graphics bijeenkomst plaatsvond in het Mideast Creatives programma, waarin Hivos en DutchCulture samenwerken.
Authors
Moroccan Center for Innovation and Social Entrepreneurship
Discipline
Grafische vormgeving

Oproep Disrupt!/Graphics!/ in Rabat

Van 14 tot en met 16 oktober vindt in Rabat een Disrupt! training plaats. Marokkaanse grafisch vormgevers kunnen zich nog tot 30 september inschrijven.

Binnen het programma Mideast Creatives werkt DutchCulture samen met Hivos aan de versterking van de creatieve sector in de Arabische regio.

Onderdeel van Mideast Creatives zijn zogeheten Disrupts; driedaagse trainingsessies waarin creatieven samen met internationale experts - waaronder uit Nederland- hun ideeën uitwerken tot concrete plannen. Aan het einde van de training pitchen de deelnemers hun project voor een internationale jury. De winnaar ontvangt een geldbedrag waarmee de uitvoering van het project weer een stap dichterbij kan worden gebracht. Voor alle creatieven geldt dat deelname hun zichtbaarheid vergroot en daarmee ook de kans dat plannen worden opgepikt.

Van 14 tot en met 16 oktober vindt Disrupt!/Graphics!/ plaats in Rabat, Marokko. Deze Disrupt wordt georganiseerd in samenwerking met het Moroccan Center for Innovation and Social Entrepreneurship en madNess. De inschrijving voor deze Disrupt! staat open tot 30 september. Ken je creatieven in Marokko die mogelijk interesse hebben, wijs ze dan op deze oproep. Meer informatie en inschrijven Disrupt!/Graphics!/

Did you find this information useful?
0