14 February 2017

Vacature medewerker Campagnes

We zoeken een ervaren campaigner. Reageren kan tot uiterlijk 28 februari.

In februari 2016 sloten we het BesteBuren-jaar, waarin Vlaanderen en Nederland hun culturele samenwerking vierden, af met met een cultureel-romantisch weekendje Antwerpen.

DutchCulture is de landelijke informatiemakelaar voor professionals met internationale culturele ambities in de culturele sector. De komende jaren besteden we extra aandacht aan het zichtbaar maken van internationale culturele samenwerking, onder meer via culturele campagnes en bijeenkomsten in binnen- en buitenland.

Voor ons nieuwe team Campagnes & Productie zoeken we per 1 april 2017 een medewerker Campagnes (0,6 fte)

Als medewerker Campagnes ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van campagnes en activiteiten en weet je deze op effectieve wijze tot uitvoer te brengen. Je bent in staat om de uiteenlopende mogelijkheden en resultaten van internationale samenwerking – zowel door ons als door derden gerealiseerd – voor anderen concreet te maken.

We zoeken een ervaren campaigner: iemand die bewezen heeft geslaagde campagnes op te kunnen zetten en uit te voeren. Je bent bekend met werken in een internationale context en neemt een eigen relevant netwerk mee.

We bieden een aanstelling voor 0,6 fte in eerste instantie voor 1 jaar (minimaal 2.750 - maximaal 3.600 bij een 40-urige werkweek).

Meer informatie en solliciteren?
Lees voor meer informatie de uitgebreide functieomschrijving. Wil je iets vragen over de functie dan kun je bellen met Melchior Bussink T 020 - 616 4225. Je kunt tot uiterlijk 28 februari reageren door een motivatiebrief en CV te sturen naar Roos van Dorp.