Brexit

Photo: via Wikimedia Commons
 

Antwoorden na Brexit

Artistieke ambities in het Verenigd Koninkrijk, ook na de Brexit? Vermijd de Brexit-blues en kom op 5 februari naar ons evenement voor antwoorden op je vragen.
Wednesday 5 February 2020, 20:00 to 22:00

Het Verenigd Koninkrijk (VK) verlaat vermoedelijk de Europese Unie op 31 januari 2020. Een week later organiseert DutchCulture een evenement om het culturele veld te informeren over de impact van het vertrek op culturele samenwerking met het VK. Er zijn verschillende experts aanwezig om samen al jouw vragen te beantwoorden.

- Kan ik na de Brexit nog op tour in het VK?
- Moet ik nu een visum regelen om te werken in het VK?
- Blijven er financieringsmogelijkheden voor projecten met het VK?
- Wat zijn implicaties voor lopende contracten met Britse instituten en personen?

De antwoorden op deze en meer vragen staan centraal tijdens het evenement op 5 februari. Het VK blijft een prioriteitsland binnen het Nederlandse Internationaal Cultuurbeleid voor de periode 2021 – 2024. Dit betekent dat de Nederlandse overheid belang blijft hechten aan culturele banden met de buur aan de andere kant van de Noordzee.

Tijdens het evenement zullen de keynotespreker en het panel algemene vragen beantwoorden waarna je met je eigen specifieke vragen terecht kan op de informatiemarkt. De sprekers en standhouders van de informatiemarkt worden binnenkort bekendgemaakt.

 

Praktische informatie
Datum: Woensdag 5 februari 2020
Tijd: 20.00 – 22.00 uur
Locatie: Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179, 1019 HC Amsterdam
Voertaal: Nederlands

Dit evenement is vrij toegankelijk, vooraf aanmelden is wel verplicht.

aanmelden button.png
 
NB. Tijdens dit evenement zal een fotograaf aanwezig zijn ten behoeve van foto's voor de kanalen van DutchCulture. Mocht u niet op de foto's willen, kunt u dit bij aankomst aangeven.
Location: 
Pakhuis de Zwijger