|
Image
Image
Astrid Mörk, Advisor - Germany I Belgium
Astrid Mörk
Role
Advisor - Germany I Belgium
Email
a.moerk [at] dutchculture.nl
 

Open oproep: Nieuwe stemmen gezocht voor het publieke debat Nederland/Vlaanderen

Open oproep: Nieuwe stemmen gezocht voor het publieke debat Nederland/Vlaanderen

Nieuw Geluid van deBuren is een talentontwikkelingstraject voor spraakmakende Vlaamse en Nederlandse stemmen. Deadline: 30 mei.
Door Astrid Mörk

deBuren presenteert vanaf september Nieuw Geluid, een talentontwikkelingstraject voor twaalf Vlaamse en Nederlandse deelnemers. Het is een intensief traject van twee weken, dat bestaat uit masterclasses en redactiebezoeken door inspirerende mediaprofessionals. Deelnemers krijgen coaching voor onder meer spreken in het openbaar, denkfouten ontmaskeren,  de voordelen en valkuilen van sociale media en gesprekstechnieken. Het traject resulteert in een reeks individuele publicaties in geschreven of gesproken woord. Tijdens het live-event Te Woord! in oktober tonen de deelnemers hun talent en visie aan het publiek én aan mediamakers die op zoek zijn naar nieuwe stemmen en gezichten.

Wie? De kandidaat schrijft en spreekt in het Nederlands en is op 1 september 2022 minstens 18 jaar.
Wat? Naast het volgen van masterclasses en redactiebezoeken werk je aan eigen materiaal, in de vorm van een geschreven of gesproken opinie. Je neemt ook deel aan een afsluitend podiumevent.
Waar? Brussel en Amsterdam.
Wanneer? Van 19 tot en met 21 september in Brussel en van 26 tot en met 28 september in Amsterdam. De precieze datum van het podiummoment in oktober volgt.

Deadline: maandag 30 mei 2022, 10:00 uur.

Did you find this information useful?