Office Test

Photo: Idelle Weber, 1968
 

Vacature stagiair team Campagne & Productie (m/v)

We zoeken per 1 februari een flexibele teamspeler die kan multitasken, verschillende rollen kan aannemen, processen overzien en deadlines bewaken (0,8 fte).
13 November 2019

DutchCulture is de landelijke informatiemakelaar voor professionals met internationale culturele ambities in de culturele sector. Samen met het Nederlandse culturele veld, de Rijkscultuurfondsen en de Nederlandse diplomatieke posten in het buitenland voeren wij het internationaal cultuurbeleid van Nederland uit. Wij adviseren, coördineren, promoten en organiseren.

De komende jaren besteden we extra aandacht aan het zichtbaar maken van internationale culturele samenwerking. Dit om het belang en de impact van internationale samenwerking te laten zien en nieuwe uitwisselingen mogelijk te maken. We organiseren daarom culturele campagnes en bijeenkomsten in binnen- en buitenland. We geven publicaties uit en zijn actief op digitale platforms; alles in samenwerking met partners in Nederland en daarbuiten.

Stagiair team Campagne & Productie (0,8 fte)

Bij DutchCulture werkt de stagiair als onderdeel van de afdeling Campagne & Productie. Je wordt verantwoordelijk voor de ondersteuning van het team door middel van doorlopende bureautaken. Deze worden geselecteerd op basis van de speerpunten en werkdocumenten van de verschillende teamleden. Als stagiair zorg je ervoor dat er altijd overzicht is op de voortgang van projecten en doelstellingen door middel van gedeeld instrumentarium. Tevens ondersteun je het team bij het maken van plannen en rapportages voor het managementteam.

Je wordt aangestuurd door het hoofd van de afdeling, tevens stagebegeleider, en bent doorlopend betrokken bij de verschillende campagnes, producties en buitenlandse bezoekersprogramma’s. Je draagt daarmee een sterk verbindende verantwoordelijkheid, waarbij de verwachtingen van de verschillende stakeholders hoog zijn als het gaat om kwaliteit en output.

Wij zoeken naar een punctuele persoonlijkheid met een scherp analytisch vermogen die begrijpt hoe complexe organisatieprocessen verlopen en deze graag inzichtelijk maakt. We zoeken een professional in spe die schriftelijk en verbaal uitblinkt. We zoeken een flexibele teamspeler die kan multitasken, verschillende rollen kan aannemen, processen kan overzien en deadlines kan bewaken. Bovendien beschik je over een inhoudelijke scherpe visie op cultuur en maatschappij.

Je bent in staat om het grotere perspectief in de gaten te houden, ook wanneer je op detailniveau aan het werk bent. De wens om jezelf continu te ontwikkelen en het vermogen onder druk te presteren zijn de sleutel tot deze stage.

Wij bieden

Als stagiair werk je samen in een interdisciplinaire organisatie met uiteenlopende specialisaties. Onze mensen werken onder andere aan de mobiliteit van kunstenaars, internationaal cultuurbeleid van de ministeries en culturele programma’s van ambassades. Onze medewerkers worden gedreven door een liefde voor cultuur en een diepgewortelde wens om de wereld te verbeteren en te werken aan betekenisvolle samenwerkingen.

Wij bieden een aanstelling voor 0,8 fte voor 5 of 6 maanden, van 1 februari 2020 t/m 31 juli 2020. De stagevergoeding bedraagt € 300,- bruto per maand op basis van een full time dienstverband.

Reacties en informatie

Schriftelijke reacties bestaande uit een motivatiebrief en cv kunnen tot uiterlijk 15 december 2019 worden gezonden aan: DutchCulture, t.a.v. Ellen Spijkers, sollicitaties@dutchculture.nl. Voor meer informatie over de stage kun je contact opnemen met teamhoofd Maarten Bul, 020-6164225.