DutchCulture spreekuur 4 december

Heb je internationale plannen en kun je nog wel wat informatie en advies gebruiken? Meld je aan voor het DutchCulture spreekuur.

7 August 2017, 4 September 2017, 2 October 2017, 6 November 2017, 4 December 2017

Resident artist Tom Pope on the shore of the island, Archisle, Jersey contemporary photography program, UK

De grens over gaan met een cultureel project is niet altijd even gemakkelijk te realiseren. Zeker niet als je nog niet eerder internationaal hebt gewerkt en je de nodige contacten en netwerken ontbeert. DutchCulture biedt de gelegenheid aan iedereen met internationale culturele ambities om gratis advies te vragen aan onze adviseurs. 

Heb je vragen over mobiliteit, residencies, subsidies of netwerken? Iedere eerste maandag van de maand houden we vanaf 14:00 uur spreekuur en kun je een individueel gesprek aangaan van een half uur. 

Hoe werkt het?
Via een online formulier kun je je inschrijven op een van de maandagen en kunnen wij bekijken welke adviseur het beste bij je past. Je hebt de keuze om persoonlijk langs te komen op ons kantoor, een Skype gesprek aan te gaan, of verzoeken of wij bij jou langskomen als je in Amsterdam bent gevestigd. Let op: je hebt pas een afspraak als we je aanmelding bevestigd hebben met een datum en tijd.  Klik hier voor het online formulier (in Engels). 

Organization: