Detail, Here to Stay, Jody Paulsen as seen in Zeitz MOCAA

Two Job Vacancies International Cultural Policy Team

- This vacancy is now closed - 

 

21 December 2018 

DutchCulture is looking for two new colleagues. 

 

- Job description in Dutch only - 

 

 

DutchCulture, centre for international cooperation is de netwerk- en kennisorganisatie voor internationale culturele samenwerking. Wij zijn aanspreekpunt voor de culturele sector in Nederland en de Nederlandse diplomatieke posten in het buitenland. DutchCulture brengt iedereen met buitenlandambities - van individuele kunstenaar tot gevestigde organisatie - en die werkzaam is in de culturele sector minimaal één stap verder naar het internationale podium.

 

Wij zijn per direct op zoek naar een:

 

Medewerker Internationaal Cultuurbeleid - 0,6 fte

en een

Medewerker Gedeeld Cultureel Erfgoed - 0,5 fte

 

Je komt te werken in het team ICB & Coördinatie dat zorgt voor efficiënte en effectieve internationale culturele samenwerking. We dragen bij aan de monitoring en evaluatie van beleid en leveren een actieve bijdrage aan beleidsvorming door het signaleren en analyseren van internationale ontwikkelingen. Ook beheren wij een grote database van Nederlandse culturele activiteiten in het buitenland.

 

Voor beider functies zijn er de volgende taken

- Opnemen van culturele activiteiten en projecten in de database van DutchCulture

- Ondersteunen van de uitvoering van het internationaal cultuurbeleid / ondersteunen van de uitvoering van het gedeeld cultureel erfgoedprogramma

- Verslaglegging van vergaderingen en bijeenkomsten

- Onderhouden van de digitale informatievoorzieningen

- Begeleiden van buitenlandse bezoekers in Nederland.

- Voor de medewerker Internationaal Cultuurbeleid ligt de nadruk op het monitoren van internationale culturele samenwerking met de focus- en maatwerklanden van het internationaal cultuurbeleid

- De medewerker Gedeeld Cultureel Erfgoed voert tevens het secretariaat van ons Matchingfonds

 

Functievereisten

Wij verwachten 1 tot 3 jaar relevante werkervaring en ervaring in een internationale en/of culturele context. Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail. Je hebt ervaring/affiniteit met een ondersteunende functie en hebt hier plezier in. Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een voorwaarde.

 

Competenties

Medewerkers bij DutchCulture zijn resultaatgericht, coöperatief, flexibel, omgevingsbewust en klantgericht.

 

Wij bieden

Wij bieden een aanstelling voor in eerste instantie 1 jaar. Deze functies zijn ingeschaald, op basis van het functiehuis en salarissysteem van DutchCulture, als projectmedewerker (min € 1.850 – max € 3.050 bij een 40-urige werkweek).

 

Reacties

Schriftelijke reacties bestaande uit een motivatiebrief en CV kunnen tot uiterlijk 10 januari worden gezonden aan: DutchCulture, t.a.v. Anouk Fienieg, e-mail: office@dutchculture.nl.