Culture Talk: Egypte

Kom langs voor een meet-up met de cultureel attaché in Egypte en ontdek kansen voor culturele samenwerking
16 februari 2018
Nieuwsgierig naar de culturele kansen in Egypte? Kom luisteren en meepraten tijdens de Culture Talk op 16 februari bij DutchCulture.
 
Egypte is sinds 2017 een van de focuslanden voor het internationaal cultuurbeleid. Cultureel attaché Dalia Dawoud zal het meerjarenplan van de Nederlandse ambassade in Egypte presenteren. Waar liggen de culturele kansen in de komende jaren? Welke rol kan de ambassade spelen in mede-financiering en het leggen van contacten? Kom tijdens de Culture Talk ook kennismaken DutchCulture’s nieuwe adviseur voor Egypte, Wladimir Riphagen
 
Dalia Dawoud gaat in op de vraag hoe Nederlandse professionals in podiumkunsten, muziek, film, stedelijke ontwikkeling en design kunnen samenwerken met de vele jonge en ambitieuze cultuurmakers in Egypte. Een sterke lokale culturele sector draagt bij aan sociale cohesie en innovatie. De ambassade kijkt hierbij vooral naar kansen en ontwikkelingen in de gebieden buiten de culturele hubs Cairo en Alexandrië.  
 
Aanmelden voor de Culture Talk graag via een e-mail naar Rick Busscher. Alvast meer weten over samenwerken met Egypte? Lees er hier meer over. 
 
Datum: vrijdag 16 februari 2018
Aanvang: 15:00 uur
Locatie: DutchCulture, Herengracht 474, Amsterdam
Toegang: gratis, aanmelden bij Rick Busscher
Voertaal: Engels
Location: 
DutchCulture
Event type: 
Keywords: 
Embassy