Mobility Info Point

Het Mobility Infopoint van DutchCulture adviseert u bij uw internationale plannen, of u die nu in het buitenland of in Nederland wilt uitvoeren.

Internationale projecten zijn vaak een complexe mix van werken met bekende en minder bekende partners en financiële uitdagingen. Ook kunt u te maken krijgen met regels en wetgeving van andere landen. We raden iedereen aan om zich ruim op tijd te oriënteren op (financierings-)mogelijkheden, relevante netwerken en de ervaringen van collega's in binnen- en buitenland.

Op de gerelateerde pagina's in het witte kader rechts van deze tekst vindt u informatie over de Nederlandse wet- en regelgeving, de Nederlandse culturele infrastructuur en financieringsmogelijkheden in binnen en buitenland voor reis, verblijf en productiebudgetten. Voor advies op maat kunt u bij ons terecht tijdens ons spreekuur (twee keer per maand op maandag of vrijdag). U kunt ons natuurlijk ook bellen (T 020 616 4225) of een e-mail sturen.

Op verzoek informeren en adviseren wij het Nederlandse diplomatieke netwerk en doen we onderzoek naar best-practices of veel voorkomende hindernissen in het internationale culturele verkeer. Het Infopoint neemt namens DutchCulture deel in het internationale netwerk voor culturele mobiliteit On The Move.

Michiel van der Padt
Platform NL I Mobility
Sophie Logothetis
Europe for Citizens I Platform NL
On the Move cultural mobility information network Informatie over financiering Informatie over wet- en regelgeving in Nederland