Scene from 'We'll do it ourselves' (2015) by Wunderbaum.

Photo: Anke Teunissen, Wunderbaum
 

Mobility Info Point

Het Mobility Infopoint van DutchCulture adviseert u bij uw internationale plannen, of u die nu in het buitenland of in Nederland wilt uitvoeren.

Internationale projecten zijn vaak een complexe mix van werken met bekende en minder bekende partners en financiële uitdagingen. Ook kunt u te maken krijgen met regels en wetgeving van andere landen. We raden iedereen aan om zich ruim op tijd te oriënteren op (financierings-)mogelijkheden, relevante netwerken en de ervaringen van collega's in binnen- en buitenland.

Op de gerelateerde pagina's in het witte kader rechts van deze tekst vindt u informatie over de Nederlandse wet- en regelgeving, de Nederlandse culturele infrastructuur en financieringsmogelijkheden in binnen en buitenland voor reis, verblijf en productiebudgetten. Voor advies op maat kunt u bij ons terecht tijdens ons spreekuur (twee keer per maand op maandag of vrijdag). U kunt ons natuurlijk ook bellen (T 020 616 4225) of een e-mail sturen.

Op verzoek informeren en adviseren wij het Nederlandse diplomatieke netwerk en doen we onderzoek naar best-practices of veel voorkomende hindernissen in het internationale culturele verkeer. Het Infopoint neemt namens DutchCulture deel in het internationale netwerk voor culturele mobiliteit On The Move.