|
Image
Afbeelding
Astrid Mörk, Advisor - Germany I Belgium
Astrid Mörk
Role
Advisor - Germany I Belgium
Email
a.moerk [at] dutchculture.nl
 

Open oproep: Nieuwe stemmen gezocht voor het publieke debat Nederland/Vlaanderen

Image
Afbeelding
Nieuw Geluid, foto deBuren
Caption
Nieuw Geluid
Authors
deBuren
Discipline
Journalism
Country
België
Nederland

Open oproep: Nieuwe stemmen gezocht voor het publieke debat Nederland/Vlaanderen

Nieuw Geluid van deBuren is een talentontwikkelingstraject voor spraakmakende Vlaamse en Nederlandse stemmen. Deadline: 27 mei.

Een nieuwe lente, een nieuw geluid! deBuren gaat op zoek naar nieuwe spraakmakende stemmen. Vlaamse en Nederlandse denkers, sprekers of schrijvers die zich graag willen uitspreken in het publieke debat kunnen zich opnieuw kandidaat stellen voor het talentontwikkelingstraject Nieuw Geluid. Zin om deel uit te maken? Hier lees je hoe je je kandidaat kan stellen.

Wie? De kandidaat schrijft en spreekt in het Nederlands en is op 1 september 2024 minstens 18 jaar.
Wat? Naast het volgen van masterclasses en redactiebezoeken werk je aan eigen materiaal, in de vorm van een geschreven of gesproken teksten. Je neemt ook deel aan een afsluitend podiumevent.
Waar? De masterclasses gaan door bij deBuren in Brussel en bij de Brakke Grond in Amsterdam. We gaan op redactiebezoek bij een televisie- en radiozender en bij een (online) krantenredactie.
Wanneer? Van 9 tot en met 12 september 2024 in Brussel en van 16 tot en met 19 september in Amsterdam. Podiummoment in oktober in Brussel nog vast te leggen. Reüniemoment in december nog vast te leggen.

Deadline: maandag 27 mei 2024

Je kandidaat stellen voor Nieuw Geluid is kosteloos. Als je geselecteerd wordt, vergoedt deBuren logies, catering en reiskosten van en naar Brussel en Amsterdam, je ontvangt bovendien een honorarium voor het maken van de opdracht.

Did you find this information useful?
1