|

-- Verplaatst! -- DutchCulture on Tour: Editie Brabant

Image
Afbeelding
Caption
Performance of Ignite by Shailesh Bahoran at Theatre Festival Boulevard, Den Bosch
Authors
Ben Nienhuis

-- Verplaatst! -- DutchCulture on Tour: Editie Brabant

In verband met de ontwikkelingen rondom het Covid-19-virus gaat DutchCulture on Tour: Editie Brabant a.s. donderdag niet door.
Date(s)
-

-- Let op: deze bijeenkomst is verplaatst! --

Uit voorzorg en gezien de aangescherpte richtlijnen van gisteravond voor Brabant met betrekking tot het Covid-19-virus hebben wij besloten om DutchCulture on Tour: Editie Brabant a.s. donderdag af te gelasten. Het evenement wordt verplaatst.

 

----

 

Internationale zichtbaarheid van Brabantse kunstenaars, makers en instellingen is groeiende en hun internationale ster is rijzende. De potentie is groot, niets voor niets zet de provincie Noord-Brabant in op intensivering van internationalisering en is er de succesvolle Proeftuin in het kader van Regioprofiel Cultuur BrabantStad.

Maar waar begin je als je over de grens wilt werken? Als je je internationale praktijk wilt uitbreiden naar andere landen of met nieuwe projecten? Hoe kom je in aanmerking voor een Europese subsidie? Hoe moeilijk is het om een visum te krijgen voor de VS? Of wat zijn de mogelijkheden in de grensregio’s met België en Duitsland?

Op donderdag 12 maart 2020 nodigen DutchCulture en BrabantStad alle Brabantse makers en instellingen uit om langs te komen bij KunstLoc in Tilburg voor DutchCulture on Tour – Editie Brabant. Er zijn adviseurs van DutchCulture aanwezig met kennis van specifieke landen, diverse Europese subsidiemogelijkheden, mobiliteitsvraagstukken, erfgoed en informatie over residenties wereldwijd.

 

Programma
13.00 – 15.30 uur: Adviesgesprekken
Gedurende de middag kun je spreken met de adviseur(s) van jouw keuze. In persoonlijke gesprekken van 30 minuten kun je specifieke vragen stellen met betrekking tot je internationale ambities en ideeën.

De indeling van de adviesgesprekken is gemaakt en per mail verstuurd. Indien je deze mail niet hebt ontvangen of een vraag hebt kan je een mail sturen aan Rick Busscher.

15.30 – 17.00 uur: Presentatie en netwerkmoment
Om 15.30 uur is er een plenaire presentatie waar we het internationaal cultuurbeleid toelichten en ingaan op de Brabantse context. Ook laten we verschillende mogelijkheden in een vogelvlucht voorbij komen. We sluiten de dag af met een Q&A en een netwerkmoment.

 

Praktische informatie

Datum: donderdag 12 maart
Tijd: 13.00 – 17.00 uur
Locatie: Kunstloc Tilburg, Burgemeester Brokxlaan 1000, Tilburg

 
DutchCulture on Tour - Editie Brabant is een samenwerking met Regioprofiel Cultuur BrabantStad