|
Image
Image
Jelle Burggraaff, DutchCulture
Jelle Burggraaff
Role
Head of Mobility & Advice / Creative Europe Desk NL
Email
j.burggraaff [at] dutchculture.nl

|
Image
Image
Eva Banning
Role
Producer
Email
e.banning [at] dutchculture.nl

DutchCulture on Tour: Editie Brabant

DutchCulture on Tour: Editie Brabant

Op 22 februari organiseren we met Kunstloc Brabant een evenement voor culturele organisaties en makers van alle disciplines uit de provincie Noord-Brabant.
Date(s)
Tuesday 22 February 2022 13:00–17:00
Caption (only if not already provided by the media item)
DutchCulture On Tour: Editie Brabant 2022

Na een succesvolle eerste editie, organiseren wij in samenwerking met Kunstloc Brabant een nieuwe DutchCulture on Tour: Editie Brabant op dinsdag 22 februari! Alle Brabantse kunstenaars, ontwerpers en culturele organisaties zijn welkom op deze dag om meer te leren over internationale culturele samenwerking. Er zijn adviseurs aanwezig met kennis van specifieke landen, Europese subsidiemogelijkheden, mobiliteitsvraagstukken, erfgoed en informatie over residenties wereldwijd. Maak gebruik van deze gelegenheid door al je vragen te stellen die relevant zijn voor jouw werkpraktijk.

Bijvoorbeeld: wat kun je doen om je internationale netwerk te vergroten? Hoe vind je professionele partners in het buitenland? Welke programma's en subsidieregelingen bestaan er voor kunstenaars om internationale samenwerking aan te gaan? En wat voor rol spelen de Nederlandse ambassades hierin? Meld je aan voor een of meerdere infosessies met onze adviseurs via het inschrijfformulier. Zo helpen we je minstens één stap verder in je buitenlandambities.

Programma
De middag start met een welkomstwoord van Jelle Burggraaff (Hoofd Mobiliteit & Advies, Creative Europe Desk NL). Daarna stelt de werkgroep internationalisering zich voor als contactpersoon voor Brabantse makers met internationale ambities. Ook is er een vraaggesprek met de tweejaarlijkse fototentoonstelling BredaPhoto en het residentieprogramma United Cowboys. Na een korte pauze kun je in gesprek gaan met een (of meerdere) van onze adviseurs om dieper op onderwerpen in te gaan en specifieke vragen te stellen. Ter afsluiting is er gelegenheid om te netwerken.

Adres

LocHal

Burgemeester Brokxlaan 1000

5041 SG Tilburg