|

|
Image
Image
Head of Finance & Organisation Emma van Oudheusden
Emma van Oudheusden
Role
Head of Finance & Organisation
Email
e.vanoudheusden [at] dutchculture.nl

|
Image
Image
Gegeen Togooch
Role
Advisor Culture - Creative Europe
Email
g.togooch [at] creativeeuropedesk.nl

|
Image
Image
Mauricio Tunaroza
Role
Producer
Email
m.tunaroza [at] dutchculture.nl

Workshop fiscale regels en fair pay in internationale culturele samenwerking

Image
Image
Dick Molenaar gives a workshop about fiscal regulations and fair payment to a number of cultural professionals at the DutchCulture office
Caption
Workshop fiscale regels en fair pay op 26 januari 2023
Authors
DutchCulture

Workshop fiscale regels en fair pay in internationale culturele samenwerking

Werk jij financieel samen met organisaties, culturele instellingen of makers in het buitenland en wil je meer weten over fiscale regelgeving en fair pay?
Date(s)
-

Werk jij samen met organisaties, culturele instellingen of makers in het buitenland? Wil je meer leren over betalingen en fiscale regelgeving in de landen waar jouw samenwerkingspartners gevestigd zijn? Vind je fair pay in de culturele sector belangrijk? Misschien loop je wel eens tegen uitdagingen aan in het oplossen van belastingvraagstukken in specifieke samenwerkingsprojecten? Is het antwoord op deze vragen ja, dan nodigen wij je graag uit voor deze workshop.

DutchCulture organiseert op 26 januari 2023 een workshop fiscale regels en fair pay in internationale culturele samenwerking. Met deze workshop bieden we je de kans om in gesprek te gaan met Dick Molenaar, belastingadviseur bij All Arts Belastingadviseurs in Rotterdam. All Arts richt zich op de culturele en creatieve industrie. Ter voorbereiding op de workshop horen wij het graag als je specifieke vragen hebt.

Let op: dit evenement is in het Nederlands. Van het plenaire deel van de presentatie van Dick Molenaar wordt een opname gemaakt. Deelnemers aan de workshop worden niet herkenbaar in beeld gebracht.

Venue