Creative Europe Desk NL op Eurosonic Noorderslag

Kom langs voor informatie over Europese financiering!

19 januari 2018

European Border Breakers Awards show tijdens Eurosonic Noorderslag

Eurosonic Noorderslag (17 t/m 20 januari 2018) in Groningen is het belangrijkste platform voor Europese muziek en is voor veel artiesten een belangrijke stap geweest in hun internationale doorbraak. Tijdens de festivaldagen vindt overdag een conferentie plaats voor Europese muziekprofessionals. ’s Avonds krijgt muziektalent de kans om zich te presenteren aan muziekliefhebbers en professionals.

Creative Europe Desk NL organiseert in samenwerking met European Cultural Foundation een praktische sessie over Europese financieringsmogelijkheden. Deze sessie zal op vrijdag 19 januari plaatsvinden tijdens de Eurosonic Noorderslag conferentie, in De Oosterpoort, R10 - Panel Room, 15.00 -16.00 uur. Voor meer informatie, klik hier. Aanmelding is niet nodig, maar u moet wel een ticket voor de conferentie hebben.

Klaartje Bult (Creative Europe Cultuur) en Andrea Posthuma (Creative Europe MEDIA) zullen zowel op donderdag 18 als op vrijdag 19 januari aanwezig zijn en tevens beschikbaar voor persoonlijke adviesgesprekken. Mocht u geïnteresseerd zijn, stuur dan gerust een email. Klik hier voor het volledige programma van de Eurosonic Noorderslag conferentie.
Ga voor tickets naar de website van Eurosonic.