Europe for Citizens voorlichtingsbijeenkomsten

Europe for Citizens geeft voorlichting over subsidiemogelijkheden in Dordrecht, Tilburg en Zwolle

3 May 2017 tot 14 June 2017

Werkt u voor een project samen met een of meerdere Europese steden, of zou u dat graag willen? Wellicht komen uw plannen dan in aanmerking voor een subsidie via het Europe for Citizens programma van de Europese Commissie. Dit voorjaar geeft Europe for Citizens Point Nederland (ECP NL) drie voorlichtingsbijeenkomsten in Nederlandse gemeenten. Wees er snel bij, want er is beperkt plaats.

U krijgt tijdens de bijeenkomsten informatie over de mogelijkheden van het programma of u kunt de kans op financiering van al concrete projectplannen bespreken, ruim voor de deadline 1 september voor het indienen van een subsidieaanvraag. De voorlichtingsbijeenkomsten zijn gepland op: 

3 mei van 15.00 tot 16.30 in Dordrecht: 't Zeepeart, Wijnstraat 113. Inloop is van 14.45 tot 15.00. 

11 mei van 15.00 tot 16.30 in de Paleiszaal in Tilburg. Te bereiken via Stadskantoor 1, Stadhuisplein 130

14 juni van 15.00 tot 16.30 in de Thomas a Kempiszaal in Zwolle. Het adres is Grote Kerkplein 15. 

Wilt u bij een van deze voorlichtingsbijeenkomsten aanwezig zijn? Meld u dan aan bij Sophie Logothetis en vermeld om welke bijeenkomst het gaat. Wij zullen u ruim voor de bijeenkomst op de hoogte stellen van de precieze locatie. Wilt u meer weten over de deadlines, voorwaarden en procedures van het Europe for Citizens programma? Hier vindt u meer informatie, of neem contact op met Sophie Logothetis.