Inloopspreekuur internationale plannen op 18 mei 2017

Voor vragen over internationaal samenwerken met het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en vragen over Creative Europe.

18 May 2017

Het spreekuur vindt plaats in Het Nieuwe Café. Foto: Fred Ernst

Internationale plannen en je kunt nog wel wat informatie en inhoudelijk advies gebruiken? Kom naar het inloopspreekuur van DutchCulture en Het Nieuwe Instituut in Rotterdam!

Waar vind ik partners voor mijn internationale project? Welke financieringsmogelijkheden zijn er? Wat moet ik weten over die artist-in-residence plek waar ik naar toe wil? Internationaal werken verrijkt, maar kan ook best een ingewikkelde onderneming zijn.  

Tijdens de spreekuren ga je met de adviseurs van DutchCulture en Het Nieuwe Instituut in gesprek over de wereldwijde mogelijkheden of juist de praktische kanten van internationaal werken en ondernemen.

Een consult is gratis en duurt maximaal een half uur. Het eerstvolgende spreekuur vindt plaats op 18 mei plaats van 17.30 - 19.00 uur in het café van Het Nieuwe Instituut te Rotterdam. Maxime Zeef van DutchCulture is aanwezig voor alle vragen over internationaal samenwerken met het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en vragen over Creative Europe. Ook is Jasper Renema van het Nieuwe Instituut aanwezig voor vragen.

Hoe werkt het?
Kom langs of mail Maxime Zeef van DutchCulture of Jasper Renema van Het Nieuwe Instituut voor een afspraak.

Datum: donderdag 18 mei 2017
Tijd: 17.30 - 19.00 uur
Locatie: Het Nieuwe Instituut, Museumpark 25, Rotterdam

Interesse, maar niet in Rotterdam ?
Je kunt ook altijd een afspraak met onze adviseurs inplannen, op ons kantoor in Amsterdam, of telefonisch of via skype.