Netwerkevent Creative Europe/Cultuur

Bedoeld voor Nederlandse beneficiënten en potentiële aanvragers

28 September 2017

Op donderdag 28 september organiseert de Creative Europe Desk/Cultuur een netwerkevent, waarbij het uitwisselen van ervaringen over de uitvoering van cultuurprojecten met steun van een Europese subsidie centraal staat.

Wat?
Het verwerven van een Europese subsidie voor een cultuurproject is lastig, maar als de toekenning binnen is, breekt een minstens zo complexe fase aan: de uitvoering van een mooi plan. Hoe houd je een project met veel partners in verschillende landen op de rit, hoe ga je om met organisaties zoals het Uitvoerend Agentschap van de Europese Commissie en wat zijn de tips & tricks van ervaren projectleiders om projecten zowel artistiek als administratief tot een succesvol einde te brengen?   
We organiseren vier interactieve tafelgesprekken in twee rondes waar de volgende thema’s aan bod komen: financieel projectmanagement, projectmanagement, relatiemanagement met Brussel, communicatie.

Voor wie?
Nederlandse beneficiënten en potentiële aanvragers. De bijeenkomst is bedoeld  om organisaties die nu een bijdrage uit het Creative Europe programma ontvangen of in het verleden projecten met een Europese cultuursubsidie hebben gerealiseerd in contact te brengen met culturele organisaties die bezig zijn met het schrijven van een aanvraag in 2017. Lees hier meer over Nederlandse organisaties die afgelopen jaar een bijdrage ontvingen van Creative Europe voor internationale projecten.  

Programma:
13.30 uur: inloop met koffie en thee
14.00 uur: plenaire sessie
14.30 uur: ronde 1 interactieve tafelgesprekken
15.30 uur: ronde 2 interactieve tafelgesprekken
16.30 uur: afsluiting

Praktische informatie:
Datum: 28 september 2017
Locatie: Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond, Nes 45, Amsterdam

Heeft u interesse om erbij te zijn? Stuur dan een email naar Maxime Zeef.