Nederland

DutchCulture is thuis in Nederland. We verwijzen u graag naar culturele organisaties en professionals die kunnen bijdragen aan uw internationale activiteiten.

Met Mapping NL bieden we een Engelstalig overzicht van Nederlandse organisaties in de Nederlandse culturele basisinfrastructuur. Dit zijn instellingen van (inter)nationale betekenis die meerjarige ondersteuning ontvangen van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

AiR Platform NL
AIR platform NL is het actuele Engelstalige overzicht van Artist-in-Residences in uiteenlopende disciplines in Nederland en Vlaanderen. 

Internationaal bezoekersprogramma
Via onze bezoekersprogramma’s maken jaarlijks circa veertig buitenlandse cultuurprofessionals kennis met de Nederlandse organisaties en experts in cultuur, erfgoed en media.

DutchCulture Buitengaats
In Buitengaats verzamelt DutchCulture gegevens van internationale activiteiten van Nederlandse organisaties en kunstenaars. Met de informatie van Buitengaats beantwoorden we vragen over de internationale reikwijdte van Nederlandse kunst en cultuur. Via Buitengaats kunnen wij u ook verwijzen naar ervaren professionals in Nederland.