|
Image
Afbeelding
Emma O'hare
Role
Advisor MEDIA - Creative Europe
Email
e.ohare [at] dutchculture.nl
 

Aanstaande deadlines MEDIA gesteunde trainingen

Image
Afbeelding

Aanstaande deadlines MEDIA gesteunde trainingen

Meld je op tijd aan!
MEDIA
Er staan weer diverse trainingen voor media professionals op de planning. Bekijk hieronder welke deadlines er aan zitten te komen. Op zoek naar een andere training? Doorzoek alle MEDIA gesteunde trainingen hier.
 
Meer weten? Save the date: Op 13 oktober 2020 om 16.00 uur organiseert de Creative Europe Desk NL een online masterclass over ACE Producers, APostLab en Torino FilmLab. Voor meer informatie houdt de website in de gaten of neem contact op met Emma O'Hare.
 
DocCelerator
5 - 6 november 2020 online
DocCelerator richt zich op documentairemakers die op zoek zijn naar een duidelijkere dramaturgische structuur en een meer gestroomlijnd productieproces voor hun volgende project in ontwikkeling.
Deadline: 9 oktober 2020
 
FRAME 2020
24 - 26 november en 1-3 december 2020, online
Een training gericht op audiovisuele archivering. Een programma geeft antwoord op vragen waarmee professionals die werken met audiovisuele archieven worden geconfronteerd.
Deadline: 15 oktober 2020
 
LIM - Less is more
Maart - oktober 2021, diverse locaties in Europa
LIM verwelkomt schrijvers / regisseurs met een eerste, tweede of derde speelfilm project, maar ook kunstenaars die afkomstig zijn uit het theater, de documentaire en de beeldende kunst, en die zich in een vroeg stadium van de ontwikkeling van een project aanmelden.
Deadline: 18 oktober 2020
 
APostLab
8 - 9, 15 - 16 en 24 - 26 januari 2021 online en in Maastricht
Leer de fijne kneepjes van post-productie management. De APostLab Jaarlijkse Workshop is een 6-daagse training die bestaat uit plenaire sessies, groepsopdrachten en individueel overleg met trainers. Tijdens deze intensieve training krijgen de deelnemers een beter inzicht in de technische, financiële en creatieve aspecten van de postproductie met een focus op de uitdagingen van de internationale coproductieomgeving, wat leidt tot een gedetailleerd postproductieplan, -schema en -budget voor elk project.
Deadline: 30 oktober 2020
 
EPI Workshop European Co-Production
22 - 24 oktober 2020 online
Vandaag de dag staan film- en tv-professionals voor een geheel nieuwe reeks uitdagingen in het licht van de voortdurende pandemie. Zal de uitstel van opnames en de sluiting van de bioscopen gevolgen hebben voor de subsidieregelingen en de distributieketens? EPI brengt een grote groep gerenommeerde industrie-experts bij elkaar voor deze workshop die deze vragen zullen beantwoorden en inzichtelijke casestudy's zullen presenteren.
 
Torino ScriptLab
Maart - november 2021in Ukraine, Turijn en online
Een 9 maanden durend programma voor het ontwikkelen van originele of aangepaste fictieve speelfilmscenario's in een vroeg stadium van de ontwikkeling.
Deadline: 23 oktober 2020
 
Documentary Campus Masterschool 2021
Januari - december 2021 - diverse locaties in Europa
De Documentary Campus Masterschool is een Europees opleidingsprogramma en een internationaal netwerkplatform gewijd aan de ontwikkeling van feitelijke content voor een internationaal publiek.
Deadline: 15 november 2020
 
Eurodoc
1 maart - 31 oktober 2020, locatie nnb
Jaarlijks trainingsprogramma voor producenten met een creatief documentaireproject in de ontwikkelingsfase.
Deadline: 1 november 2020
 
Sources 2 Script Development Workshop
Voorjaar 2021, locatie nnb
Workshop voor professionele scenarioschrijvers en teams van schrijvers, producenten of regisseurs met een speelfilmproject in ontwikkeling: Speelfilms en creatieve documentaires voor het scherm (bioscoop, televisie, streaming platformen e.d.).
Deadline: 1 december 2020
Did you find this information useful?
0