Alternatieve locatie The Sochi Project tentoonstelling

Alternatieve locatie The Sochi Project tentoonstelling

Op vrijdag 18 oktober opent in Moskou de tentoonstelling The Sochi Project van fotograaf Rob Hornstra en schrijver Arnold van Bruggen in een aangepast formaat. Het Sacharov Centrum in Moskou is bereid gevonden het belangrijkste deel van de expositie te tonen, nadat vorige week het kunstencentrum Winzavod de tentoonstelling had afgelast.

Tijdens de opening in Moskou biedt de Stadsschouwburg in Amsterdam via een videoverbinding een schaduwopening. Sjeng Scheijen, artistiek leider van het culturele programma in Rusland in het kader van NLRF2013 verricht de opening in Amsterdam. Makers Hornstra en Van Bruggen geven een toelichting bij hun werk en de ontstane situatie rond het project. Aan Russische zijde is het woord aan Yuri Saprykin, bekend opiniemaker, columnist en chef-redacteur van Lenta en Afisha. Tegelijkertijd gaat op Ruslands grootste online nieuwsportaal Lenta.ru een online variant van de tentoonstelling live.

Meer informatie
Het volledige persbericht (pdf, 1 p.)

Sakharov Museum and Public Centre

The Sochi Project tentoonstelling - opening Amsterdam op vrijdag 18 oktober vanaf 16.30 uur (18.30 u. in Moskou) in Stadsschouwburg Amsterdam. 

Did you find this information useful?
0