Creatieve ondernemers in het Midden-Oosten bijeen in Tunesië

Image
Afbeelding

Creatieve ondernemers in het Midden-Oosten bijeen in Tunesië

Van 13 tot 17 december vindt in Djerba de jaarlijkse Mideast Creatives conferentie plaats voor co-working spaces in de hele MENA regio.

De deelnemers komen uit Algerije, Egypte, Irak, Jordanië, Libanon, Libië, Marokko, Tunesië en Turkije. Mideast Creatives is een programma van Hivos en DutchCulture gericht op broedplaatsen voor creatieve ondernemers in het Midden-Oosten. Dit is de tweede keer dat de conferentie wordt georganiseerd.

Binnen Mideast Creatives ondersteunt Hivos de creatieve ondernemers vooral bij de ontwikkeling van de zakelijke aspecten van hun onderneming. DutchCulture brengt vakinhoudelijke kennis in van Nederlandse culturele professionals en stimuleert de kennisuitwisseling in de regio en met de Nederlandse creatieve sector.

Gedurende drie dagen zijn er trainingen over marketing & branding, storytelling, netwerken, effectief ondernemen en omgaan met groei. DutchCulture heeft Floor Ziegler (trainer/coach) en Kim Beckers (strategisch organisatieadviseur) uitgenodigd om de sessies community building en het opstarten en financieren van broedplaatsen te verzorgen in Djerba. Zij zullen zelf ook trainingen bijwonen om kennis op te doen over de aanpak en praktijk van creatieve broedplaatsen in de MENA regio.

Did you find this information useful?
0