De digitale distributie workshop van Erich Pommer Institut vindt online plaats

De digitale distributie workshop van Erich Pommer Institut vindt online plaats

10 - 12 december 2020 via Zoom
MEDIA

2020 heeft de entertainmentsector voorgoed veranderd: theaters zijn gesloten, producties zijn gestopt, de releasedata zijn geannuleerd en er zijn alleen nog maar filmfestivals en -markten die online gaan.

Nu theaters bijna leeg zijn en VoD-abonnementen de pan uit rijzen, moeten filmproductie- en -distributiebedrijven zich snel leren aanpassen om door dit nieuwe landschap te navigeren en hun bedrijf te ondersteunen. Hier wordt het cruciale belang van alternatieve distributiemodellen duidelijker dan ooit.

De DIGITALE DISTRIBUTIE workshop van EPI zal de Europese producenten helpen bij het navigeren van deze nieuwe uitdagingen. De workshop biedt een actueel overzicht van de markt, met inbegrip van de belangrijkste spelers van vandaag, evenals praktische tips en instrumenten om inhoud te gelde te maken en een breder publiek te bereiken.

Internationale industrie-experts, actuele voorbeelden en casestudies van nieuwe deals die worden gesloten en nieuwe manieren om een succesvolle distributiestrategie op te bouwen, helpen de deelnemers de volgende stap te zetten. Verschillende netwerkmogelijkheden maken het mogelijk om contact te leggen met zowel de experts als de Europese collega's en duurzame zakelijke relaties op te bouwen.

Lees op de website van EPI meer over de workshop en deelname.

 

Did you find this information useful?