De international workshop EPI Clearing Rights for Film and TV krijgt een hybride vorm

Image
Afbeelding

De international workshop EPI Clearing Rights for Film and TV krijgt een hybride vorm

19 - 21 november online en in Berlijn
MEDIA

Het Erich Pommer Insitute in Berlijn heeft besloten de MEDIA gesteunde training Clearing Right for Film and TV in hybride vorm aan te bieden.

Over de workshop
Het toenemende belang van de streamers is nog nooit zo duidelijk geweest als in tijden van gesloten filmzalen en afgelaste premières. Met de voortdurende stijging van het aantal VoD-abonnementen over de hele wereld, wordt het werken met de platforms en het begrijpen van de juridische aspecten ervan cruciaal voor de duurzame ontwikkeling van veel audiovisuele bedrijven.

De workshop biedt een uitgebreid overzicht van de clearance-strategieën van de rechten en de nodige juridische kennis om deze kwesties frontaal aan te pakken. Top Europese en Amerikaanse industriedeskundigen en state-of-the-art casestudy's helpen de deelnemers op een verrassend leuke manier een diepgaand begrip van het onderwerp te ontwikkelen. Uitstekende netwerkmogelijkheden ronden deze intensieve workshop af.

Hybride workshop
CLEARING RIGHTS zal plaatsvinden als een hybride workshop (gecombineerd ter plaatse volgens een adequaat hygiëneconcept en online). De veiligheid en gezondheid van alle betrokkenen is onze topprioriteit. Dus, mocht een nieuw reisverbod of andere ontwikkelingen het evenement op locatie niet mogelijk maken, dan zal de workshop uitsluitend worden gehouden als een state-of-the-art live online evenement, met behoud van de uitstekende normen van eerdere workshops. Accommodatiekosten en de toeslag voor deelname ter plaatse zullen worden terugbetaald.  

Datum workshop: 19 - 21 november.

Kosten voor deelname: 590 EUR (online) | 890 EUR (on-site in Berlijn, reguliere vergoeding) |

Meer informatie op de website van Erich Pommer Institute

Did you find this information useful?
0