|
Image
Afbeelding
Sophie Logothetis
Role
Advisor - Europe for Citizens & EUNIC
Email
s.logothetis@dutchculture.nl
 

Deadline Europe for Citizens: 1 september

Deadline Europe for Citizens: 1 september

Deadline 1 september voor projecten binnen 'Stedenbanden en Netwerken van Steden'

Op 1 september om 12:00 ’s middags sluit de deadline van de tweede aanvraagronde van Europe for Citizens. Deze deadline geldt alleen voor projecten in het kader van Stedenbanden en Netwerken van Steden. Bezig met een aanvraag? Neem contact op met het Europe for Citizens Point.

Bij de vorige aanvraagronde (deadline 1 maart 2017) zijn veel Nederlandse organisaties en gemeenten geselecteerd als projectleider of als partner. Zo is de gemeente Nissewaard, in samenwerking met onder andere het International New Town Institute, gehonoreerd voor het project New Towns, Arrival Cities. Verder zijn de Protestantse Gemeente Zwolle en de stichting Neeka Europe uit Nijmegen en de gemeenten Landgraaf, Epe, Gennep, Delft en Haaren in de prijzen gevallen als projectpartner.

De aanvragen voor Civil Society projecten en Europees Herdenken hebben als volgende deadline pas 1 maart 2018. Deze geldt ook weer voor projecten binnen Stedenbanden en Netwerken van Steden.

Meer informatie over de aanvraagprocedure is hier te vinden. Het Europe for Citizens Point, gevestigd bij DutchCulture, staat tot aan het moment van aanvragen paraat met advies bij het indienen. Ook voor een laatste check op de aanvraag ben je bij ons aan het juiste adres. Neem vooral contact op met het ECP, per mail via Sophie Logothetis of Robert Kieft of telefonisch op 020 6164225.