Developing Your Film Festival Webinar

Developing Your Film Festival Webinar

Vrijdag 27 november, 11:00 - 12:00 uur
MEDIA

De veranderende plaats van filmfestivals in de filmindustrie

De wereldwijde pandemie heeft een enorme impact gehad op culturele evenementen en de plaats van filmfestivals in het filmecosysteem als een plek om projecten in ontwikkeling te financieren, nieuwe films te laten zien en het publiek te betrekken.

In dit gesprek brengt het Independent Cinema Office Alberto Barbera, directeur van het internationale filmfestival van Venetië, en Natalie Brenner, partner en hoofd van de Sales bij Metro International Entertainment, samen om hun ervaringen sinds het begin van de pandemie te delen. Ze zullen bespreken wat de belangrijkste uitdagingen van de afgelopen maanden zijn geweest en hoe sommige van de nieuwe manieren van werken kunnen worden voortgezet als de pandemie voorbij is. Het publiek krijgt de kans om vragen te stellen.

Het webinar maakt deel uit van het Industry@Tallinn & Baltic Events programma.

Het Developing Your Film Festival trainingsprogramma van het ICO loopt sinds 2011 en heeft meer dan 250 mensen uit 53 verschillende landen en 197 festivals getraind. De cursus biedt een unieke kans voor filmfestivalprofessionals om hun strategische langetermijnvisie te overdenken, hun leeftijdsgenoten te ontmoeten en te reageren op een voortdurend veranderend landschap.

Meld je hier kosteloos aan voor de webinar.

Did you find this information useful?