Publicatie oproep Europese Samenwerkingsprojecten Creative Europe/Cultuur

Publicatie oproep Europese Samenwerkingsprojecten Creative Europe/Cultuur

De deadline voor het indienen van een aanvraag voor een Europees samenwerkingsproject is 11 december 2018.
Cultuur

De Europese Commissie publiceerde op 16 oktober 2018 de Creative Europe oproep voor Europese Samenwerkingsprojecten. De deadline voor het indienen van een aanvraag is 11 december 2018.

Samenwerkingsprojecten
Het Creative Europe subprogramma Cultuur ondersteunt Europese kleinschalige en grootschalige samenwerkingsprojecten:
• Kleinschalige samenwerkingen bestaan uit minimaal drie organisaties uit drie aan Creative Europe/Cultuur deelnemende landen. U kunt maximaal 200.000 euro aanvragen.
• Grootschalige samenwerkingen bestaan uit minimaal zes organisaties uit zes deelnemende landen. De maximale bijdrage vanuit Creative Europe is twee miljoen euro.

Een samenwerkingsproject kan maximaal vier jaar ondersteund worden vanuit het programma. Klik hier voor de selectiecriteria, documenten, handige tips en de veranderingen ten opzichte van de vorige oproep. Klik voor de benodigde documenten aan de rechterkant van de pagina onder 'related'. U kunt deze ook vinden op de website van de Europese Commissie.

Resterende deadlines Creative Europe/Cultuur
De volgende – en laatste - deadline voor Europese Samenwerkingsprojecten binnen Creative Europe 2014 - 2020 zal in het najaar van 2019 zijn.

Did you find this information useful?