Speeddaten met ambassades

Heb je een mooi cultureel plan waarmee je de grens over wilt? Meld je aan voor een speeddate met een ambassade medewerker op 1 november in Rotterdam.
26 september 2017

Samen met de ministeries van Buitenlandse Zaken en OCW organiseren wij op woensdag 1 november 2017 in Rotterdam de mogelijkheid om een korte persoonlijke ontmoeting te hebben met de culturele medewerkers van Nederlandse ambassades in het buitenland. 

De volgende diplomatieke vertegenwoordigingen zijn op 1 november aanwezig: België (Brussel), Brazilië (São Paulo & Brasilia), China (Beijing), Duitsland (Berlijn), Frankrijk (Parijs), Indonesië (Jakarta), Italië (Rome & Milaan), Japan (Tokio), Suriname (Paramaribo), Turkije (Istanbul & Ankara), Verenigd Koninkrijk (Londen), Verenigde Staten (New York), Zuid-Afrika (Pretoria) en Zuid Korea (Seoul).

Wil je je culturele plan voorleggen aan een ambassademedewerker? Op dit formulier kun je aangeven wat dat plan is en met welke medewerker (maximaal 3) je wilt spreken. Op basis van wederzijdse wensen en ambities selecteren de ambassademedewerkers de aanmeldingen. Lees hier meer over wat Nederlandse ambassades en consultaten doen om het Nederlandse culturele aanbod te verbinden aan de lokale vraag. 

Aanmelden kan tot zaterdag 7 oktober. Je hoort in de week van 16 oktober of je bent geselecteerd voor een speeddate.