Vind jouw internationale coproducent via Euro Connection 

Vind jouw internationale coproducent via Euro Connection 

Meld je aan voor 20 oktober
MEDIA

Go Short doet in samenwerking met Kortfilmfestival Leuven de voorselectie van projecten die kans maken op deelname aan Euro Connection. Euro Connection is het grootste coproductie platform voor korte film dat plaatsvindt tijdens de International Short Film Market in Clermont-Ferrand. 

Deelnemers krijgen naast pitchtraining en netwerkevenementen een reis-en verblijf vergoeding. Als hoogtepunt pitcht iedere geselecteerde het filmplan voor de (digitaal) aanwezige industry delegates zoals producenten, fondsen en distributeurs. Kortom: de kans om je filmplan te realiseren.  

De 13de editie van Euro Connection vindt plaats op dinsdag 2 en woensdag 3 februari 2021 tijdens de Short Film Market in Clermont-Ferrand, met steun van Creative Europe MEDIA en PROCIREP. Producten die momenteel werken aan een project dat al deels gefinancierd is en waarvan de opname start na mei 2021 kunnen zich aanmelden.  

Aanmelden 
Om aan te melden dienen producenten uit Nederland en Vlaanderen het volledig ingevulde inschrijfformulier en aanvullende, verplichte documenten als 1 PDF-bestand te mailen naar info@goshort.nl t.a.v. Sanne Huizenga. Deadline is 20 oktober 2020.

Meer informatie over Euro Connection, de voorwaarden, de criteria en het selectieproces zijn te vinden in het formulier. Voor verdere vragen neem contact op via info@goshort.nl

Download het aanmeldformulier via de website van Go Short.  

Did you find this information useful?