|
Image
Afbeelding
Albert Meijer
Role
Advisor Culture - Creative Europe
Email
a.meijer [at] dutchculture.nl

|
Image
Afbeelding
Jelle Burggraaff, DutchCulture
Jelle Burggraaff
Role
Head of Mobility & Advice / Creative Europe Desk NL
Email
j.burggraaff [at] dutchculture.nl

DutchCulture in Groningen: Persoonlijke adviesgesprekken voor makers en culturele organisaties

Image
Afbeelding
two people in conversation around a black table in a sunny room at the Jan van Eyck Academy
Caption
Adviesgesprekken tijdens DutchCulture on Tour: Editie Limburg in mei 2023 bij de Jan van Eyck Academie, Maastricht.
Authors
photostique

DutchCulture in Groningen: Persoonlijke adviesgesprekken voor makers en culturele organisaties

Plan een individuele sessie met een van onze adviseurs tijdens deze informatiemiddag over internationale culturele samenwerking.
Date(s)
-
Cultuur

Datum: maandag 30 september
Tijd: op inschrijving
Locatie: Kunstraad Groningen, Martinikerkhof 13

Ben je een maker of culturele organisatie gevestigd in de provincie Groningen? Werk je aan een project met internationale focus of heb je internationale ambities? Of je nu zoekt naar internationale samenwerkingspartners, contact met ambassades of financieringsmogelijkheden in het buitenland; wij kunnen je helpen.

Persoonlijk advies

Op maandag 30 september zijn adviseurs van DutchCulture aanwezig bij Kunstraad Groningen voor persoonlijke adviesgesprekken. Dit is de perfecte kans om advies op maat te krijgen over specifieke gebieden van internationaal cultureel werk. Je kunt je aanmelden voor een individuele sessie met een van onze adviseurs, over een van de volgende thema’s:

  • Internationaal Cultuurbeleid: voor algemeen advies over internationale culturele samenwerking met een van de 24 focuslanden uit het Internationaal Cultuurbeleid. Hoe vind je internationale samenwerkingspartners? Hoe kun je samenwerken met een ambassade? En welke financieringsmogelijkheden zijn er voor zulke samenwerkingen
  • Creative Europe Desk NL: voor informatie over de financieringsmogelijkheden en aanvraagprocedure van het Creative Europe programma. Hoe werkt het Europees cultuurbeleid? En hoe kan jouw organisatie een samenwerkingsproject opzetten?
  • TransArtists: voor informatie over residentieprogramma’s wereldwijd. Zowel voor makers als voor residenties zelf. Hoe vind je een residentie die bij je past? En hoe zet je je residentie internationaal op de kaart?

Let op: de plaatsen zijn beperkt. Meld ja aan via de groene knop bovenaan de pagina.