Netwerkbijeenkomst Turkije, Rusland, Egypte en Marokko

DutchCulture en het ministerie van Buitenlandse Zaken nodigen u graag uit voor een netwerkbijeenkomst op 21 juni in Rotterdam.

21 juni 2018

Meer ruimte voor cultuur om bij te dragen aan een veiliger, rechtvaardiger en toekomstbestendiger wereld. Dat is een van de doelstellingen van het internationaal cultuurbeleid van Nederland. Daarom worden de culturele relaties met een aantal specifieke landen gestimuleerd: Turkije, Rusland, Egypte en Marokko. 

DutchCulture en het ministerie van Buitenlandse Zaken (ICE) nodigen u graag uit voor een netwerkbijeenkomst op donderdag 21 juni 2018 bij Theater Rotterdam.

Nieuwe generatie, nieuwe toekomst
Om de doelstelling van het internationaal cultuurbeleid concreet te maken, werken de ministeries van Buitenlandse Zaken en OCW, het Prins Claus Fonds, het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), Het Nieuwe Instituut (HNI) en DutchCulture nauw samen. Lees hier meer over de achtergrond van het beleid, en de verschillende programma's, mogelijkheden en voorwaarden. 

Ontmoet op 21 juni de medewerkers culturele zaken van Nederlandse ambassades en consulaten in Turkije, Rusland, Egypte en Marokko. Ook vertegenwoordigers van de ministeries BZ en OCW, Prins Claus Fonds, RVO, Stimuleringsfonds, HNI, en adviseurs van DutchCulture zijn aanwezig om vragen te beantwoorden over samenwerkingen met een van deze landen. Deelname aan de netwerkbijeenkomst is gratis, registratie is vereist

Praktische informatie
Datum: donderdag 21 juni 2018 
Tijd: 17.00-19.00 uur
Locatie: Theater Rotterdam, Schouwburgplein 25, Rotterdam
Aanmelden via het aanmeldformulier 
Neemt u de bevestiging van de aanmelding mee?