UITVERKOCHT Ambassade Cultuurdagen 2019: ontmoet medewerkers culturele zaken van Nederlandse ambassades wereldwijd

In juni zijn cultureel attachés en medewerkers culturele zaken van Nederlandse ambassades en consulaten in Nederland. Kom naar de netwerkbijeenkomst op 19 juni.
Wednesday 19 June 2019, 17:30

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken, het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en DutchCulture nodigen u graag uit voor een netwerkbijeenkomst in Den Haag op woensdag 19 juni 2019 met cultureel attachés en medewerkers culturele zaken van Nederlandse ambassades en consulaten.

De diplomatieke posten van Nederland zijn een belangrijke partner in het internationaal cultuurbeleid van Nederland. De medewerkers van de posten beschikken over een uitgebreid netwerk in de landen waarin zij werken. Zij zijn in Nederland voor een werkconferentie en dat geeft de mogelijkheid hen te ontmoeten.

De volgende Nederlandse ambassades zijn aanwezig tijdens de netwerkbijeenkomst: Australië, België, Brazilië, China, Duitsland, Egypte, Frankrijk, India, Indonesië, Italië, Japan, Marokko, Rusland, Sri Lanka, Suriname, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Zuid-Korea.
 

Datum: woensdag 19 juni 2019
Tijd: 17.30 – 19.00 uur
Locatie: West Den Haag, Lange Voorhout 102, Den Haag

 

Foto: Jessica Sysengrath