Extra ronde Matchingsfonds Gedeeld Cultureel Erfgoed

Image
Image

Extra ronde Matchingsfonds Gedeeld Cultureel Erfgoed

De aanvragen voor deze extra ronde moeten uiterlijk 19 mei bij ons binnen zijn.

Begin juni is een extra bijeenkomst van de programmaraad voor het Matchingsfonds Gedeeld Cultureel Erfgoed (GCE). Deze programmaraad adviseert DutchCulture over de toekenningen uit het Matchingsfonds.

Wie in deze ronde in aanmerking wil komen voor een bijdrage uit het fonds, moet zijn aanvraag uiterlijk 19 mei aanstaande indienen bij DutchCulture.

Via het Matchingsfonds bij DutchCulture en de Nederlandse ambassades in GCE partnerlanden stellen de ministeries van OCW en Buitenlandse Zaken geld beschikbaar voor Gedeeld Cultureel Erfgoed (GCE) activiteiten.

Het Matchingsfonds bij DutchCulture bedraagt 200.000 euro per jaar voor GCE activiteiten van Nederlandse organisaties. Het fonds staat open voor erfgoedprojecten in alle culturele disciplines. Een belangrijk doel van het matchingsfonds is het bevorderen van samenhang tussen GCE activiteiten. Een bijdrage uit het Matchingsfonds varieert van minimaal 5.000 euro tot maximaal 50.000 euro per jaar.

<a data-cke-saved-href="//node/1402799" href="//node/1402799" "="" target="_blank" title=" sica.nl/content/nl-matchingsfonds">Meer informatie over voorwaarden en procedure Matchingsfonds Gedeeld Cultureel Erfgoed

Did you find this information useful?
0