|
Image
Image
Klaartje Bult
Role
Advisor Culture - Creative Europe
Email
k.bult@creativeeuropedesk.nl

|
Image
Image
Albert Meijer
Role
Advisor Culture - Creative Europe
Email
a.meijer@dutchculture.nl
 

Creative Europe op het Fringe Festival in Edinburgh

Creative Europe op het Fringe Festival in Edinburgh

Panel met onder andere Natasja van ’t Westende (Dancing on the Edge)

Als onderdeel van het Fringe festival in Edinburgh, host de Creative Europe Desk UK op 21 augustus 2017 (15.00 - 16.30 uur) een panel met vertegenwoordigers van door Creative Europe ondersteunde projecten die kansen bieden voor professionals in de muziek, theater en dans.

Hoe werk ik succesvol samen met professionals in andere Europese landen? Welke kansen zijn er om samen te werken met andere makers in Europa? En zijn er nog mogelijkheden voor samenwerking met het Verenigd Koninkrijk nu ze de Europese Unie verlaten? Allemaal vragen die in het panel besproken worden.

Eén van de sprekers tijdens deze middag is Natasja van ’t Westende van Dancing on the Edge, Nederlandse partner van het samenwerkingsproject Performance(s) between two shores, een project van vijf partners in de UK, Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Egypte. In het project wordt samengewerkt met arabische artiesten die onlangs in Europa zijn gekomen.

Ga voor meer informatie naar de website van de Creative Europe Desk UK.

Maxime Zeef is van 20-24 augustus in Edinburgh. Naast het Creative Europe panel zal zij ook de Creative Europe netwerkreceptie op 23 augustus bezoeken. Wilt u een afspraak maken of bent u in Edinburgh? Neem dan contact op met Maxime Zeef