Netwerken tijdens Ambassade Cultuurdagen

Image
Image
Two people exchange business cards

Netwerken tijdens Ambassade Cultuurdagen

Kom op 1 november kennismaken met de medewerkers cultuur van Nederlandse ambassades en consulaten
Date(s)

Kom kennismaken met de medewerkers cultuur van Nederlandse ambassades en consulaten in België (Brussel), Brazilië (São Paulo & Brasilia), China (Beijing), Duitsland (Berlijn), Frankrijk (Parijs), Indonesië (Jakarta), Italië (Rome), Japan (Tokio), Suriname (Paramaribo), Turkije (Istanbul & Ankara), Verenigd Koninkrijk (Londen), Verenigde Staten (New York), Zuid-Afrika (Pretoria), Zuid Korea (Seoul).

Het ministerie van Buitenlandse Zaken (ICE), het ministerie van OCW en DutchCulture nodigen u graag uit voor een netwerkbijeenkomst op woensdag 1 november 2017. Ontmoet medewerkers culturele zaken van Nederlandse ambassades wereldwijd tijdens de Ambassade Cultuurdagen 2017.

Van 30 oktober tot 1 november zijn medewerkers cultuur van Nederlandse ambassades en consulaten op werkbezoek in Nederland. Tijdens het bezoek worden onder meer actuele ontwikkelingen in cultuur, media en erfgoed in Nederland en in de genoemde landen uitgewisseld. Onderdeel van het programma is een netwerkbijeenkomst voor het Nederlandse culturele veld.

Praktische informatie
Datum: woensdag 1 november 2017
Tijd: 17.30 – 19.00 uur
Locatie: Het Nieuwe Instituut, Museumplein 25, Rotterdam

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk, het maximaal aantal aanmeldingen is bereikt.

Speeddates
Op 1 november is er ook gelegenheid voor persoonlijke ontmoetingen via speeddates. De aanmeldtermijn hiervoor is inmiddels verstreken. Wie zich tijdig heeft aangemeld (de deadline was 7 oktober), krijgt bericht van ons.