Photo: DutchCulture
 

Speeddaten tijdens de Ambassade Cultuurdagen

Heb je een cultureel plan waarmee je de grens over wilt? Meld je aan voor een speeddate met een ambassade medewerker op 31 oktober
Wednesday 31 October 2018  
Meeting

De aanmeldtermijn is verstreken. Helaas is het niet langer mogelijk om je aan te melden voor de speeddates. 

Samen met de ministeries van Buitenlandse Zaken en OCW organiseren wij op woensdag 31 oktober 2018 in Den Haag de mogelijkheid om een korte persoonlijke ontmoeting te hebben met de culturele medewerkers van Nederlandse ambassades in het buitenland.

De volgende diplomatieke vertegenwoordigingen zijn op 31 oktober aanwezig: België (Brussel), Brazilië (São Paulo & Brasilia), China (Beijing), Duitsland (Berlijn), Frankrijk (Parijs), Indonesië (Jakarta), Italië (Rome & Milaan), Japan (Tokio), Suriname (Paramaribo), Turkije (Istanbul & Ankara), Verenigd Koninkrijk (Londen), Verenigde Staten (New York), Zuid-Afrika (Pretoria) en Zuid Korea (Seoul).

Wil je je culturele plan voorleggen aan een ambassademedewerker?
Op dit formulier kun je aangeven wat dat plan is en met welke medewerker (maximaal 3) je wilt spreken. Op basis van wederzijdse wensen en ambities selecteren de ambassademedewerkers de aanmeldingen. Lees hier meer over wat Nederlandse ambassades en consultaten doen om het Nederlandse culturele aanbod te verbinden aan de lokale vraag. Of kijk hier voor een impressie van de speeddates ambassade dagen van 2017.

Aanmelden kon tot zondag 30 september. Je hoort in de week van 15 oktober of je bent geselecteerd voor een speeddate.