Marrakech, Morocco

Photo: Abdelhamid Azoui / Unsplash
 

Informatie COVID-19 voor samenwerking met Marokko

Op deze pagina vind je informatie over de gevolgen van het coronavirus voor de internationale samenwerking met Marokko.

sticker-dossier_covid-10-transparant.jpg

Laatste update: 31 maart 2020

Algemene ontwikkelingen
In Marokko is er sprake van een lock down, wat betekent dat alleen winkels voor levensmiddelen en apotheken nog open zijn. Daarnaast is er een inreisverbod van kracht. Dit houdt dus in dat alle culturele evenementen voor de komende tijd van de baan zijn. Het is nog niet zeker hoe lang deze situatie zal voortduren.We hopen binnenkort meer informatie te hebben over evenementen die voor de zomer en herfst gepland staan. Hetzelfde geldt voor compensatieregelingen: op dit moment zijn er geen maatregelen getroffen om gedupeerden te compenseren. 

Reisadvies
Voor de actueelste reisadviezen naar Marokko, kijk hier.

Als je specifieke vragen hebt met betrekking tot jouw project in dit land, neem dan contact op met onze Marokko-adviseur M.Sahraoui@dutchculture.nl. Voor algemene vragen kun je terecht bij ons Mobility Info Point: infopoint@dutchculture.nl.

Kijk hier voor meer informatie over Marokko in het Internationaal Cultuurbeleid en de database met Nederlandse culturele activiteiten internationaal.

Wij stellen alles in het werk om de informatie op deze pagina zo correct mogelijk weer te geven en te updaten. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.