|
Image
Image
Josine Backus
Role
Advisor - Focal Countries | Brazil
Email
j.backus [at] dutchculture.nl
 

Nieuwe stappen in intensivering van de culturele samenwerking met Brazilië

Image
Image
Caption
Casa Daros: art, education and communication. Rio de Janeiro

Nieuwe stappen in intensivering van de culturele samenwerking met Brazilië

Ter voorbereiding van een aantal seminars en de nieuwe culturele online gids over Brazilië gaat DutchCulture met Marjan Hammersma op werkbezoek naar Brazilië.

Ter voorbereiding van een aantal seminars in Brazilië en de productie van een nieuwe culturele online gids over Brazilië, gaat DutchCulture met Marjan Hammersma (Directeur-Generaal Cultuur & Media van het Ministerie voor Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen) op werkbezoek naar Brazilië. Tijdens het bezoek van 16 tot 23 mei werken we nauw samen met Braziliaanse partnerorganisaties Firjan (creatieve industrie), Fundação Getulio Vargas (FGV, cultuurmanagement, herbestemming) en SESC-SP (cultuurparticipatie). Doel van de seminars is kennisuitwisseling en het bevorderen van samenwerking tussen Nederland en Brazilië op een aantal specifieke thema’s. Tijdens het werkbezoek gaan we ook aan de slag met een aantal Braziliaanse experts die dit jaar een bijdrage leveren aan de actualisering van de Mapping Brazilië. Deze online gids op onze website maakt Nederlandse kunstenaars en culturele organisaties wegwijs in de Braziliaanse cultuursector. De nieuwste versie van de Mapping Brazilië realiseert DutchCulture in samenwerking met FGV.

Het werkbezoek wordt georganiseerd door DutchCulture en is onderdeel van de intensivering van de culturele samenwerking tussen Nederland en Brazilië.

Did you find this information useful?
0