Edinburgh Castle, Schotland, United Kingdom.
 

Informatie COVID-19 voor samenwerking met het Verenigd Koninkrijk

Op deze pagina vind je informatie over de gevolgen van het coronavirus voor de internationale samenwerking met het Verenigd Koninkrijk.

sticker-dossier_covid-10-transparant.jpg

Laatste update: 2 april 2020

Algemeen
Voor de laatste stand van zaken met betrekking tot de situatie in het Verenigd Koninkrijk kun je terecht op verschillende websites van de overheid, bekijk dezedeze en deze websites.

Kunstsector
Informatie voor de kunstsector is te vinden op sites Arts Council England en  Creative Scotland en Creative Industries Federation. Hier staan ook mailadressen in waar men terecht kan voor vragen. Het antwoord van de British Council aan de crisis vind je hier

Reisadvies
Voor de actueelste reisadviezen naar het Verenigd Koninkrijk, kijk hier.

Artikel

Informatie over de huidige situatie van de kunstsector in het VK vind je in dit artikel: Leading arts figures demand clarity over compensation for coronavirus closures  

 

Als je specifieke vragen hebt met betrekking tot jouw project in dit land, neem dan contact op met onze VK-adviseur T.Stepanovic@Dutchculture.nl. Voor algemene vragen kun je terecht bij ons Mobility Info Point: infopoint@dutchculture.nl.

Kijk hier voor meer informatie over het Verenigd Koninkrijk in het Internationaal Cultuurbeleid en de database met alle Nederlandse culturele activiteiten. 

Wij stellen alles in het werk om de informatie op deze pagina zo correct mogelijk weer te geven en te updaten. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.